Mergelworkshops in het Grottenatelier

Mergel workshop

Kijk, luister, doe en proef!

Alle mergelworkshops starten met een introductie over Grotten en Mergel. Aansluitend volgt er door onze professionele beeldhouwer in het grottenatelier, een instructie over het bewerken van de mergelblokken, waarna je zelf aan de slag gaat.

Tijdens de workshop word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en word je nog verrast met een kleine proeverij. Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon.

MergelRijk biedt diverse workshops aan voor groepen vanaf 10 personen; voor elk budget en niveau is er wel een passend programma. \

Na afloop van de workshop mag je MergelRijk nog verder gaan ontdekken. En uiteraard mag je je eigen kunstwerk mee naar huis nemen.

Mergelworkshop

LITE: Dit is ons low-budget instap-programma. Wij gaan aan de slag om een 2-D sculptuur te maken, aan de hand van enkele voorbeelden. Mergelblokjes van circa 15x15x10 centimeter zijn de basis.

Deze workshop is voor iedereen geschikt.

BASIC: Dit is ons meest populaire programma. Deze is gelijk aan Lite, maar je hebt meer tijd ter beschikking voor de workshop, en je krijgt grotere mergelblokjes waar we 3-D sculpturen van kunnen maken. Deze workshop is ook voor iedereen geschikt, maar met name voor families en teamuitjes.

PRO: Dit programma is voor de creatievelingen die de lat net wat hoger willen leggen. Het programma is gelijk aan Basic, maar je hebt extra veel tijd en grotere mergelblokken in diverse afmetingen ter beschikking.

Bij deze workshop worden jullie wensen vooraf besproken. Er kan bijvoorbeeld ook samen worden gewerkt of aan een bepaald thema van jullie bedrijf worden gedacht.

De Pro workshop is bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, managementuitjes e.d.

Mergelworkshop
Grottenbier en grottenham

Keuze voor iedereen!

De workshops verzorgen we voor families, bedrijven, personeelsuitjes en verenigingen. Het Grottenatelier ligt midden in MergelRijk, een unieke belevenis van alles over grotten, mergel en meer…

Mergelworkshop
Rondleiding in MergelRijk
nl