Tickets

Bestel hier je tickets voor een bezoek aan MergelRijk!

Entreetickets voor MergelRijk bestel je gemakkelijk en voordelig online.

Online zijn de tickets goedkoper dan aan de kassa. Echter: de online verkoop stopt een uur voor ieder tijdsblok. Dus vlak voor je komst of à la minute, kun je alleen nog een ticket aan de kassa kopen. Aan de kassa zijn altijd nog tickets beschikbaar.

Je ontvangt je online ticket via email met een QR-code. Deze laat je vanaf je telefoon aan de kassa scannen, je hoeft niets te printen.

Heb je tickets gewonnen of een voordeelbon? Dan kun je daarmee gewoon naar de kassa komen, zonder te reserveren.

Je dient je altijd te houden aan de coronamaatregelen.

LET OP deze coronabeperkingen voordat je een ticket koopt:

  • De groeve is tijdelijk niet toegankelijk is voor rolstoelen, rollators en  kinderwagens. Met een draagbare buggy’s kun je wel naar binnen. Als corona maatregel is er namelijk een éénrichtingsroute via trappen aangelegd.
  • Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, is het grottenatelier en de fossielengroeve niet toegankelijk en zelf mergel bewerken niet mogelijk.
  • Tijdens de kerstperiode, van 19 november t/m 3 januari, zijn honden niet toegestaan (m.u.v. blindengeleidehonden/hulphonden).

Ticketprijzen 2021:

  • Vanaf 18 jaar: online € 13,25 / kassa € 14,50
  • Kinderen van 4 t/m 17 jaar: online € 10,20 / kassa € 11,50
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis mee en hebben geen ticket nodig

Voor groepen vanaf 20 personen, touroperators, scholen en kinderdagverblijven hanteren we speciale tarieven. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden in corona tijd.

Algemeen retourbeleid en corona retourbeleid:
Algemeen: gekochte tickets kunnen niet worden geannuleerd of ingewisseld worden voor geld.
Corona: als MergelRijk wegens coronamaatregelen moet sluiten, dan ontvang je de ticketprijs retour (exclusief reserveringskosten, deze behoren tot het eigen risico).