Tickets

Bestel hier je tickets voor een bezoek aan MergelRijk. Maar nu even niet. Dit kan pas weer vanaf het moment dat musea/doorstroomlocaties weer open mogen.

Als je hier al online tickets hebt gekocht voor een dag tijdens de lockdown, dan ontvang je de ticketprijs (exclusief reserveringskosten) automatisch weer retour binnen enkele weken. Je hoeft hier zelf geen actie voor te ondernemen!

Entreetickets voor MergelRijk bestel je na de lockdown weer gemakkelijk en voordelig online.

Online zijn de tickets goedkoper dan aan de kassa! Echter: de online verkoop stopt een uur voor ieder tijdsblok. Dus vlak voor je komst of à la minute, kun je alleen nog een ticket aan de kassa kopen. Aan de kassa zijn wel altijd nog tickets beschikbaar.

Online ontvang je je ticket via email met een QR-code. Deze laat je vanaf je telefoon aan de kassa scannen, je hoeft niets te printen.

Heb je tickets gewonnen of een voordeelbon? Dan kun je daarmee gewoon naar de kassa komen, zonder te reserveren.

Je dient je altijd te houden aan de coronamaatregelen.

LET OP deze coronabeperkingen voordat je een ticket koopt:

De groeve is tijdelijk niet toegankelijk is voor rolstoelen, rollators en  kinderwagens. Met een draagbare buggy’s kun je wel naar binnen.

Ticketprijzen aan de kassa:

  • Vanaf 18 jaar: € 14,50
  • Kinderen van 4 t/m 17 jaar: € 11,50
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

Voor groepen vanaf 20 personen, touroperators, scholen en kinderdagverblijven hanteren we speciale tarieven. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden in corona tijd.

Algemeen retourbeleid en corona retourbeleid:
Algemeen: gekochte tickets kunnen niet worden geannuleerd of ingewisseld worden voor geld.
Corona: als MergelRijk wegens coronamaatregelen moet sluiten, dan ontvang je de ticketprijs automatisch binnen enkele weken retour (exclusief reserveringskosten, deze behoren tot het eigen risico). Hiervoor hoef je zelf geen actie te ondernemen.