Tickets

Bestel je tickets!

Entreetickets voor MergelRijk bestel je het beste gemakkelijk en voordelig online. Lees eerst onderstaande informatie en de coronamaatregelen goed, alvorens een ticket te bestellen of contact met ons op te nemen. Wanneer u een ticket gekocht heeft en een bezoek brengt aan ons, dan gaat u akkoord met onze coronamaatregelen.

Bestel je entreeticket voor MergelRijk online en wees zeker van je plek.  Wegens corona wordt er per tijdslot maar een beperkt aantal tickets vergeven. Reserveer dus op tijd jouw dag en tijdstip.

Je ontvangt dan een apart ticket via email met een QR-code. Deze laat je vanaf je telefoon aan de kassa scannen, je hoeft niet te printen. Online gekochte tickets geven géén recht op voorrang bij de ingang.

Heb je tickets gewonnen of een voordeelbon? Dan is reserveren niet mogelijk en niet nodig. Hiermee kun je dagelijks terecht aan de kassa (en daar eventueel nog betalen). Er is rekening mee gehouden dat er altijd nog plek hiervoor is.

LET OP: Als corona maatregel is er een éénrichtingsroute via trappen aangelegd, waardoor de groeve tijdelijk niet toegankelijk is voor rolstoelen, rollators en kinderwagens.

Ticketprijzen:

  • Online prijs vanaf 18 jaar: € 13,25
  • Prijs aan de kassa vanaf 18 jaar: € 14,50
  • Online prijs kinderen 4 t/m 17 jaar: € 10,20
  • Prijs aan de kassa kinderen 4 t/m 17 jaar: € 11,50
  • Prijs ticket kinderen 0 t/m 3 jaar: € 0,00

De ticketprijzen zijn inclusief het maken van een eigen mergelsouvenir.

Voor groepen, touroperators, scholen en kinderdagverblijven hanteren we speciale tarieven. Hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen voor de mogelijkheden in corona tijd.