Een magische kerstbeleving

Van 19 november 2020 t/m 3 januari 2021 staat MergelRijk weer in het teken van Kerst. Kerst in MergelRijk is een echte aanrader voor zowel jong als oud, het is een kerstbeleving die je absoluut niet wilt missen!

Bezichtig in onze kerstgrot o.a. het 25m lange diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Laat je meeslepen door het ontroerende kerstverhaal van de Zandtovenaar. Bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen en de indrukwekkende mergelsculpturen.

Proef de kerstsfeer

Tijdens kerst in MergelRijk zal het gangenstelsel volledig in kerstsferen worden ingericht. Een sfeervolle grot boordevol lampjes, kerstbomen, kerstbeelden van mergel en overige decoraties. Geloof ons, je komt ogen te kort

Volg ons op Facebook, Instagram en schrijf je in voor de nieuwbrief om op de hoogte te worden gehouden van alle nieuwtjes rondom Kerst in MergelRijk 2020.

Kerst in MergelRijk

Wandel verder door de mergelgangen en ontdek de bijzondere sculpturen die zijn beeld gehouwen uit zachte gele mergelsteen. Leer meer over de geschiedenis van onze streek en bekijk de kerstfilm van de enige echte Zandtovenaar die prachtige creaties maakt. En geniet vooraf of achteraf van een lekkere warme chocolademelk of glühwein in ons MergelCafé!

Volg ons op Facebook, Instagram en schrijf je in voor de nieuwbrief om op de hoogte te worden gehouden van alles rondom Kerst in MergelRijk 2020.

Kerst in MergelRijk

Openingstijden met kerst

19 November 2020 t/m zondag 3 januari 2021 zijn we geopend van 10.00-16.00 uur. Vrijdag 1 januari 2021 zijn we gesloten.

Kijk altijd eerst HIER voor de actuele openingstijden en beschikbaarheid.

Tickets

Tickets kunnen vooraf online gekocht te worden in ons Ticketshop.

Ons corona retourbeleid geeft u zekerheid: als MergelRijk wegens coronamaatregelen moet sluiten, dan ontvangt u de ticketprijs retour (exclusief reserveringskosten, deze behoren tot het eigen risico).

LET OP:
– Het is op dit moment niet mogelijk om MergelRijk te bezoeken met een rolstoel, rollator of kinderwagen vanwege een éénrichtingroute die enkel via trappen gaat. Bezoek met een kinderbuggy die je kunt tillen op de trap is geen probleem.
– Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. blindengeleidehonden/hulphonden).

Bereikbaarheid

MergelRijk ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Valkenburg. Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alles wat er rond Kerstmis in MergelRijk te beleven is. Indien je online tickets hebt gekocht, deze graag uitprinten of laten scannen bij de kassa.

Bereikbaarheid

MergelRijk ligt op een paar minuten loopafstand van de kerstmarkten in het centrum in Valkenburg. Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alles wat er rond Kerstmis in MergelRijk te beleven is. Indien je online tickets hebt gekocht, deze graag uitprinten of laten scannen bij de kassa.