De leukste Kinderfeestjes in Limburg vier je bij MergelRijk

Het in de Zuid-Limburgse mergelgrotten van Valkenburg gelegen MergelRijk is een attractie voor jong en oud. Op deze pagina willen we ons echter vooral richten op de mogelijkheden voor jonge bezoekers, om precies te zijn voor die voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Een bezoek aan MergelRijk is namelijk ook voor hen een ontzettend uitdagende, spannende, indrukwekkende en vooral leerzame ontdekkingstocht. En wat misschien nog leuker is, is dat jouw kind(eren) zijn, haar of hun kinderfeestjes in Limburg bij MergelRijk kan houden! Hoe origineel is dat?

Wat moet ik me voorstellen bij kinderfeestjes in Limburg bij MergelRijk?

Kinderfeestjes in MergelRijk in Limburg worden volledig door ons georganiseerd en bestaan uit een speurtocht door MergelRijk, een mini-workshop in ons grottenatelier en een kidsdiner. Tijdens de speurtocht krijgen de kinderen een aantal leuke vragen mee die ze onderweg natuurlijk zo goed mogelijk moeten proberen te beantwoorden en tijdens het kidsdiner kunnen ze op hun gemak smullen van verse frietjes, een snack, een drankje en een ijsje. Gedurende de mini-workshop maken alle deelnemers iets moois of grappigs van een klein blokje mergel. Het resultaat mogen ze mee naar huis nemen.

De groep kinderen mag zo groot of zo klein zijn als je wilt. De enige twee voorwaarden die wij stellen is dat je tijdig reserveert en als ouders, verzorgers of begeleiders de kinderen tijdens de speurtocht door de grotten zelf begeleidt.

Wat anderen zeggen…

We kunnen nóg zoveel vertellen over hoe een kinderfeestje in het Limburgse MergelRijk er ongeveer uit zal zien, je zult toch ook willen weten hoe anderen zo’n feestje hebben beleefd. Sinds de opening in april 2014 waren degenen die vóór je een kinderfeestje in MergelRijk hebben meegemaakt na afloop erg over het feestje te spreken. Op reviewsite TripAdvisor staat onder andere een reactie te lezen van Linda. Ook zij was heel enthousiast. Ze schrijft: “Hier het kinderfeestje van onze dochter van 8 gehouden. Het was erg leerzaam, maar ook vooral supergezellig. Je krijgt een goed beeld van Valkenburg!”

Voor wanneer en hoe kan ik een kinderfeestje reserveren?

Hebben we je en/of jouw kind(eren) overtuigd? Kinderfeestjes in het Limburgse MergelRijk zijn bijna dagelijks te reserveren (m.u.v. maandag). Meer informatie en onze tarieven vind je op deze pagina. De kinderen (en begeleiders) kunnen hiervoor van 14.00/14.30 uur tot 17.00 uur bij ons terecht. Een kinderfeestje boeken in MergelRijk kan per telefoon of per e-mail. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)43 – 6013186, elektronisch via: info@mergelrijk.nl. Het is aan jou om te bepalen of je ons liever belt of dat je ons liever mailt.

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Je hebt ons gebeld of gemaild en het kinderfeestje van jouw kind(eren) op tijd gereserveerd. Op de dag van het partijtje besluit je met de auto naar Zuid-Limburg af te reizen. Niets is dan vervelender om dan – wanneer je op de plaats van bestemming bent – te lang te moeten zoeken naar een goede parkeerplek. Bij MergelRijk kennen we dit gevoel ook en daarom is het goed om alvast te weten dat er tegenover onze attractie een ruime (betaalde) parkeerplaats te vinden is. Hier kunt je jouw auto parkeren tegen een dagtarief. Voor een juiste navigatie naar de parkeerplaats tegenover MergelRijk dien je het volgende adres in uw systeem in te voeren: Daalhemerweg 144, Valkenburg. MergelRijk zelf ligt direct naast de Steenkolenmijn, en deelt haar ingang met de Daelhemergroeve.

Lees hier nog meer over Kinderfeestjes in Zuid-Limburg.