Activiteiten in Limburg bezoek MergelRijk

Activiteiten in Limburg? Bezoek MergelRijk!

Wil je weten welke activiteiten er in Limburg te doen zijn? Ben je op zoek naar een heerlijk uitstapje waar je wat kunt zien én leren? Bezoek dan eens Mergelgrot MergelRijk in de grotten van Valkenburg, Limburg. Een van de leukste activiteiten van Limburg vind je hier! MergelRijk is het ideale uitje voor zowel jong als oud. Kom miniatuur beelden van mergel en grote zandbeelden bekijken. Zo kun je de ‘Nachtwacht’, van Rembrandt geheel gemaakt van mergel bewonderen. Ook leer je hoe grotchampignons worden gekweekt en kom je meer te weten over mosassaurussen. Kinderen kunnen in de grotten van MergelRijk ‘fossielen’ zoeken. In de grotten van MergelRijk vind je interactieve tablets, erg leuk en leerzaam.  Zoek je een uitstapje voor school of je bedrijf, dan heeft MergelRijk diverse arrangementen voor groepen. Je kunt MergelRijk zonder gids, op eigen gelegenheid,  bezoeken.  Ook kun je je bezoek aan MergelRijk combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de Steenkolenmijn Valkenburg. Ideaal voor je bedrijfsuitje, personeelfeestje, teamevent of vrijgezellenfeest. Kortom voor de leukste activiteiten van Limburg kom je bij MergelRijk niets te kort.

Grotchampignons

Mergelworkshops bij MergelRijk

Voor scholen, bedrijfsuitjes en andere gelegenheden voor gezelschappen hebben we ook diverse leuke activiteiten, de mergelworkshops ArrangementenScholen kunnen deze activiteiten reserveren vanaf 20 personen, andere groepen zijn welkom met een minimum van 10 personen. Bij de mergelworkshops krijg je dan een stukje mergel en ga je een mooie creatie van een stukje mergel maken. Jouw creatie mag je na afloop natuurlijk mee naar huis mee nemen. Je krijgt les en ondersteuning van een echte mergelbeeldhouwer.

Kerst in MergelRijk

Rondom Kerst is het in MergelRijk prachtig. Kerstversiering, kerstbeelden, kerstmuziek en sfeervolle kerstverlichting maken de grotten van MergelRijk niet alleen bijzonder maar ook nog eens extra prachtig om te bezichtigen. Heel Valkenburg staat rond kerst bekend om haar mooie kerstsfeer, een bezoekje aan mergelgrot Valkenburg mag dan zeker niet ontbreken. Dus ook rondom de Kerstperiode kun je van de leuke activiteiten die MergelRijk biedt gebruikmaken.

We zien u graag bij MergelRijk!

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of wil je een voorstel voor een programma op maat voor groepen? Neem dan contact op met ons. Wist je dat je ook nu al direct online jouw tickets kunt bestellen?

Activiteiten in Limburg? Bezoek MergelRijk!

Wil je weten welke activiteiten er in Limburg te doen zijn? Ben je op zoek naar een heerlijk uitstapje waar je wat kunt zien én leren? Bezoek dan eens Mergelgrot MergelRijk in de grotten van Valkenburg, Limburg. Een van de leukste activiteiten van Limburg vind je hier! MergelRijk is het ideale uitje voor zowel jong als oud. Kom miniatuur beelden van mergel en grote zandbeelden bekijken. Zo kun je de ‘Nachtwacht’, van Rembrandt geheel gemaakt van mergel bewonderen. Ook leer je hoe grotchampignons worden gekweekt en kom je meer te weten over mosassaurussen. Kinderen kunnen in de grotten van MergelRijk fossielen zoeken. In de grotten van MergelRijk vind je interactieve tablets, erg leuk en leerzaam. Je kunt MergelRijk zonder gids, op eigen gelegenheid,  bezoeken. Kortom voor de leukste activiteiten van Limburg kom je bij MergelRijk niets te kort.

nl