Activiteiten in Limburg bezoek MergelRijk

Activiteiten in Limburg? Bezoek MergelRijk!

Wil je weten welke activiteiten er in Limburg te doen zijn? Ben je op zoek naar een heerlijk uitstapje waar je wat kunt zien én leren? Bezoek dan eens Mergelgrot MergelRijk in de grotten van Valkenburg, Limburg. Een van de leukste activiteiten van Limburg vind je hier! MergelRijk is het ideale uitje voor zowel jong als oud. Kom miniatuur beelden van mergel en grote zandbeelden bekijken. Zo kun je de ‘Nachtwacht’, van Rembrandt geheel gemaakt van mergel bewonderen. Ook leer je hoe grotchampignons worden gekweekt en kom je meer te weten over mosassaurussen. Kinderen kunnen in de grotten van MergelRijk ‘fossielen’ zoeken. In de grotten van MergelRijk vind je interactieve tablets, erg leuk en leerzaam. In MergelRijk vind je ook het unieke MergelCafé waar je heerlijk kunt lunchen of borrelen. Zoek je een uitstapje voor school, jouw bedrijf of een bruiloft, dan heeft MergelRijk diverse arrangementen voor groepen. Je kunt MergelRijk zonder gids, op eigen gelegenheid,  bezoeken. Ook bieden wij groepsarrangementen op maat aan. Denk hierbij aan grotbiken, avonturentochten en rondleidingen door Valkenburg. Ook kun je je bezoek aan MergelRijk combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de Steenkolenmijn Valkenburg. Ideaal voor je bedrijfsuitje, personeelfeestje, teamevent of vrijgezellenfeest. Kortom voor de leukste activiteiten van Limburg kom je bij MergelRijk niets te kort.

Grotchampignons

Zoekt u leuke activiteiten in Limburg? Maak gebruik van het Kijk-Doe-Proef wandelarrangement!

Een van de leukste activiteiten van Limburg is het Kijk-Doe-Proef wandelarrangement! MergelRijk heeft 3 soorten wandelarrangementen. Hierbij kies je de meest geschikte lengte van de wandeling die je wilt lopen. Bij de kassa van MergelRijk kun je het arrangement, waarbij de entree van MergelRijk, het Valkenburgs wandelboekje en koffie/thee/fris (1x) met Limburgse vlaai is inbegrepen, verkrijgen. Voor meer informatie over deze activiteit verwijzen we je naar deze pagina.

Mergelworkshops bij MergelRijk

Voor scholen, bedrijfsuitjes en andere gelegenheden voor gezelschappen hebben we ook diverse leuke activiteiten, de mergelworkshops ArrangementenScholen kunnen deze activiteiten reserveren vanaf 20 personen, andere groepen zijn welkom met een minimum van 10 personen. Bij de mergelworkshops krijg je dan een stukje mergel en ga je een mooie creatie van een stukje mergel maken. Jouw creatie mag je na afloop natuurlijk mee naar huis mee nemen. Je krijgt les en ondersteuning van een echte mergelbeeldhouwer.

Kerst in MergelRijk

Rondom Kerst is het in MergelRijk prachtig. Kerstversiering, kerstbeelden, kerstmuziek en sfeervolle kerstverlichting maken de grotten van MergelRijk niet alleen bijzonder maar ook nog eens extra prachtig om te bezichtigen. Heel Valkenburg staat rond kerst bekend om haar mooie kerstsfeer, een bezoekje aan mergelgrot Valkenburg mag dan zeker niet ontbreken. Dus ook rondom de Kerstperiode kun je van de leuke activiteiten die MergelRijk biedt gebruikmaken.

Het MergelCafé en evenentenlocatie Daelhemergroeve bij MergelRijk

Je kunt in het ondergrondse MergelCafé van MergelRijk, tijdens openingstijden terecht voor een gezellige borrel of bourgondische lunch. Ook verwelkomen we je met een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse vlaai. Daarnaast is er een trouwzaal en een feestzaal (geschikt voor groepen van 25 tot 400 personen) voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en bruiloften. Kortom er zijn voor elke gelegenheid of activiteit voldoende mogelijkheden bij MergelRijk.

We zien u graag bij MergelRijk!

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of wil je een voorstel voor een programma op maat voor groepen? Neem dan contact op met ons. Wist je dat je ook nu al direct online jouw tickets kunt bestellen?

Activiteiten in Limburg? Bezoek MergelRijk!

Wil je weten welke activiteiten er in Limburg te doen zijn? Ben je op zoek naar een heerlijk uitstapje waar je wat kunt zien én leren? Bezoek dan eens Mergelgrot MergelRijk in de grotten van Valkenburg, Limburg. Een van de leukste activiteiten van Limburg vind je hier! MergelRijk is het ideale uitje voor zowel jong als oud. Kom miniatuur beelden van mergel en grote zandbeelden bekijken. Zo kun je de ‘Nachtwacht’, van Rembrandt geheel gemaakt van mergel bewonderen. Ook leer je hoe grotchampignons worden gekweekt en kom je meer te weten over mosassaurussen. Kinderen kunnen in de grotten van MergelRijk ‘fossielen’ zoeken. In de grotten van MergelRijk vind je interactieve tablets, erg leuk en leerzaam. In MergelRijk vind je ook Brasserie De Daelhermergroeve waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Zoek je een uitstapje voor school, jouw bedrijf of een bruiloft, dan heeft MergelRijk diverse arrangementen voor groepen. Je kunt MergelRijk zonder gids, op eigen gelegenheid,  bezoeken. Ook bieden wij groepsarrangementen op maat aan. Denk hierbij aan grotbiken, avonturentochten en rondleidingen door Valkenburg. Ook kun je je bezoek aan MergelRijk, als je met meer dan 10 personen komt, combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan De Steenkolenmijn Valkenburg. Of breid je bezoek uit met het MergelRijk, bier- en hamproef-arrangement en het spooktocht-arrangement. Ideaal voor je bedrijfsuitje, personeelfeestje, teamevent of vrijgezellenfeest. Kortom voor de leukste activiteiten van Limburg kom je bij MergelRijk niets te kort.