Workshops in Valkenburg bij MergelRijk

Mergel workshop

MergelRijk is niet zomaar een mergelattractie, het is ook de plek in Valkenburg waar je terecht kunt als je wilt deelnemen aan een unieke mergelworkshop. Er zijn workshops te boeken voor zowel beginners als gevorderden. Voor degenen die zich een beginneling voelen zijn er kortdurende Valkenburgse workshops te reserveren. Hierin worden de basisregels van het mergelbeeldhouwen uitgelegd. Voor degenen die zich een expert op het gebied van mergelbeeldhouwen voelen zijn er langdurende workshops te reserveren. Hierin wordt er minder lang bij de basisregels van het mergelbeeldhouwen stilgestaan, maar worden ingewikkeldere technieken uitgelegd. Alle mergelworkshops vinden plaats in MergelRijk’s eigen grottenatelier en worden geleid door ware mergelprofessionals.

Uit welke workshops kan ik uit kiezen?
MergelRijk in Valkenburg biedt je de keuze uit de volgende mergelworkshops (te boeken voor groepen, bestaande uit minimaal 10 personen). Bovendien is een korte rondleiding door MergelRijk en een proeverijtje ook inbegrepen.

  1. MergelWorkshop LITE. De LITE-workshop is bedoeld voor alle beginnende mergelkunstenaars. Tijdens deze workshop krijgt je van ons een mergelblok van ongeveer 15 bij 10 bij 8 cm. Je leert vervolgens, onder deskundige begeleiding, van dit blok een leuk aandenken te maken.
  2. MergelWorkshop BASIC. De BASIC-workshop is de populairste workshop die we hebben. Tijdens deze workshop krijg je van ons een mergelblok van ongeveer 20 bij 15 bij 8 cm. Dit mergelblok ga je tot iets moois leren bewerken. Hiervoor heb je meer tijd dan bij de Lite versie.
  3. MergelWorkshop PRO. De PRO-workshop gaat nog een stap verder dan de BASIC-workshop en is vooral geschikt voor team events. Tijdens deze workshop krijg je van ons een mergelblok van ongeveer 30 bij 15 bij 8 cm. Dit blok leer je vervolgens om te toveren tot een fraaie creatie, waarvoor je ruim te tijd krijgt.
Mergelworkshop

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

nl