MergelRijk voor Groepen – Bezoek MergelRijk met een groep

LET OP: Vanwege de corona-maatregelen zijn er momenteel geen groepsarrangementen mogelijk

MergelRijk is een schitterende en indrukwekkende attractie in een eeuwenoude grot waar alle wetenswaardige facetten van mergel en de mergelgrotten centraal staan. En natuurlijk is MergelRijk niet alleen door jou en je eventuele gezin te bezoeken, maar ook door grotere groepen.

Wat zijn zoal de mogelijkheden voor groepen?
Je kunt vrijwel dagelijks met je groep bij ons terecht om de mergelgrotten te ontdekken.

Film
Je kunt op eigen houtje en dus zonder gids de grotten gaan verkennen. Je kunt dan met je groep door het sfeervol verlichte gangenstelsel lopen, en genieten van de bezienswaardigheden, films, verhalen en verrassend leuke weetjes die u onderweg tegenkomt. Alles bij elkaar duurt een bezoek ruim een uur.

Bedrijfsuitje in de grotten
Je kunt er ook voor kiezen een bedrijfsuitje te laten plaatsvinden in de grotten van MergelRijk. In dat geval wordt je met je personeel ontvangen met koffie, thee en natuurlijk een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Nadat er aan de inwendige mens gedacht is, kan de tocht door de grotten beginnen. Eenmaal binnen kun je onder andere meer te weten komen over hoe de Bokkenrijders samenkwamen, hoe dieren als vleermuizen in de grotten leven, hoe grotchampignons gekweekt worden en hoe mergel uit de grotten ontgonnen wordt.

Als je dacht dat hierna uw bedrijfsuitje erop zit, heb je het mis. Nadat je allemaal een drankje aangeboden heeft gekregen, gaan jullie namelijk ook nog een spannende en tegelijk grappige tocht door de Spookgrot maken, onder leiding van een ietwat rare, verwarde, verdwaalde gids.

Waar je ook voor kunt kiezen is om door de donkere gangen van de Grot van Daelhem te ‘struinen’. Daar wacht je een boeiende tocht, waarbij je op diverse plekken ludieke en bijzondere opdrachten dient te vervullen, onder leiding van de acteurs van Jut & Jul produkties.

Of je nu besluit een Spooktocht te gaan maken of een Grottentocht met opdrachten te doen, je zult na afloop nodig bij moeten komen (vooral van het lachen!) en dat kan natuurlijk het best terwijl je smult van een heerlijk diner in brasserie Daelhemergroeve.

Toch iets anders?
Geef je toch liever een andere invulling aan het bedrijfsuitje? Klik dan hier om een overzicht van de verschillende arrangementen en mogelijkheden te krijgen. Wanneer je een arrangement boekt, ontvang je een korting op een toegangskaartje voor MergelRijk! Bij bepaalde arrangementen kun je deelnemen aan MergelWorkshops. MergelWorkshops zijn er voor ieder budget en voor diverse niveaus. Ook zijn er kortdurende workshops te boeken of workshops die langer duren. Bij de MergelWorkshops zijn verder upgrades mogelijk naar andere workshops, zoals die met 3D of die met wijnkoelers.

De workshops die we verzorgen, verzorgen we overigens niet alleen als bedrijfsuitje, maar ook voor bijvoorbeeld families en verenigingen. Voor scholieren en kinderen zijn er aangepaste MergelWorkshops.

En over kinderen gesproken…
Bij MergelRijk kun je ook heel goed een kinderfeestje houden: om precies te zijn kan dat iedere woensdagmiddag. Het door ons georganiseerde feestje bestaat niet alleen uit een MergelWorkshop, maar ook uit een heuse speurtocht door heel MergelRijk en een Kidsdiner met een verrassingsmenu. Tijdens de workshop maken alle deelnemers iets leuks van een klein blokje mergel. Het resultaat mogen ze mee naar huis nemen. Er is geen minimum aantal deelnemers nodig, maar reserveren is wel noodzakelijk. Als ouders of begeleiders dien je tot slot de kinderen tijdens de speurtocht zelf te begeleiden, maar daar staat tegenover dat je dezelfde prijs betaalt als de kinderen.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

nl