Kinderfeestjes

kinderfeestjes

Kinderfeestje in MergelRijk!

Naar MergelRijk gaan tijdens je kinderfeestje, hoe leuk is dat!

Dagelijks is een kinderfeestje mogelijk in de leukste grot van Valkenburg.

Voor het leukste ondergrondse uitje met een kinderfeestje in de grotten van Valkenburg ga je naar MergelRijk. Met name voor kinderen van 5 t/m 8 jaar is dit super leuk, spannend, creatief en onvergetelijk.

De kinds gaan zelf, onder begeleiding van ouders natuurlijk, op expeditie door de ondergrondse gangen van MergelRijk. Alleen dit al, zonder dat een gids meegaat, maakt het spannend!

Alle kinderen krijgen hiervoor een speurtocht mee, in de vorm van een leuk speur- en doe boekje.

Met deze speurtocht in de hand ontdek je onderweg alles over de grotten van Valkenburg en over mergel. Je kennis kun je direct testen via interactieve tablets.

Ook sta je op enig moment oog in oog met gigantische dino’s in DinoRijk en mogen de kinds op zoek naar mergelfossielen in de fossielengroeve. In het grottenatelier creëert iedereen  zelf een kunstwerkje van een blokje mergel dat mee naar huis mag worden genomen.

En als kers op de taart mogen alle kids hun naam schrijven in de grot, in de spannende Thomas Didden groeve!

Kortom, een enorm leuk uitje voor je verjaardag om nooit te vergeten!

Plan je bezoek!

Je kunt hiervoor gewoon reguliere tickets bestellen, je hoeft hier niet apart voor te reserveren. Reken erop dat je zo’n twee uren bezig bent, dus zorg ervoor dat je rond 13.30 uur of eerder begint. Dan heb je voldoende tijd om te speuren zodat je voor sluitingstijd weer buiten bent.

Bestel direct je tickets!

Plan je bezoek!

Het enige wat je hoeft te doen is een normale ticket reserveren. Het kan dus ook op ieder moment tijdens openingstijden en er is geen minimum aantal kinderen nodig.

Bestel direct je tickets!