Kinderfeestjes

kinderfeestjes

Kinderfeestje in MergelRijk!

Dagelijks (behalve op maandag) mogelijk op reservering: Het leukste ondergrondse kinderfeestje bij MergelRijk. Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar organiseren we een heuse expeditie!

Je wordt bij de kassa ontvangen. Hier starten we al meteen met een leuke verrassing voor de jarige. De kinderen gaan vervolgens op expeditie in de grotten van MergelRijk. Een spannende speurtocht waarin ze onderweg de geschiedenis van MergelRijk leren kennen en hun kennis direct kunnen testen via de interactieve tablets. Ook staan ze oog in oog met de gigantische dino’s en mogen ze voorzichtig mergelfossielen uitgraven. In het grottenatelier creëren ze zelf een kunstwerk van een blokje mergel dat ze mee naar huis mogen nemen. Kortom, een verjaardag om nooit te vergeten!

Plan jouw bezoek!

De entreeprijs voor kinderfeestjes bedraagt voor zowel volwassenen als kinderen € 18,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Er is er geen minimum aantal personen nodig.

Geniet van een compleet verzorgd kinderfeestje. Sluit na de ondergrondse speurtocht het avontuur samen af met een feestelijk menu in het MergelCafé. Wij zorgen dat de kids onbeperkt hun dorst met ranja kunnen lessen. We bakken de lekkerste frietjes en snacks en als afsluiter mogen de kinderen smikkelen en smullen van een ijsje. Ze zullen nog lang napraten  over het geslaagde ondergrondse avontuur in MergelRijk.

Het is ook mogelijk om voor je verjaardagsfeest een regulier bezoek aan MergelRijk te brengen, zonder verrassing voor de jarige en zonder kindermenu in het MergelCafé. Hiervoor hoef je niet te reserveren. Bestel direct tickets!

Plan uw bezoek!

De entreeprijs voor kinderfeestjes bedraagt voor zowel volwassenen als ook kinderen € 18,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk! Er is er geen minimum aantal personen nodig.

Geniet van een compleet verzorgd kinderfeestje! Sluit na de ondergrondse speurtocht het avontuur samen af met een feestelijk menu in de brasserie. Wij zorgen dat de kinderen onbeperkt hun dorst kunnen lessen met ranja. We bakken de lekkerste frietjes met een snack erbij en als afsluiter mogen ze smikkelen en smullen van een ijsje. De kinderen zullen nog lang napraten  over het geslaagde ondergrondse avontuur in MergelRijk.

Het is ook mogelijk om voor uw verjaardagsfeestje een regulier bezoek aan MergelRijk te brengen, zonder verrassing voor de jarige en zonder kindermenu in de brasserie. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Bestel direct uw tickets!