Groepsbezoek

Mergelgroeve valkenburg

Ontdek alle verhalen over grotten en mergel!

Wat is mergel en waar komt het vandaan? Hoe is het toerisme in Valkenburg ontstaan? Wat is er allemaal gebeurd in de grotten?

Deze en andere vragen ontdek je met een groep tijdens een bezoek aan de grotten van MergelRijk. Er is enorm veel te ontdekken in MergelRijk en wij vinden dat je dit het beste in je eigen tempo kunt doen en volgens je eigen interesses. Of dat nu met 2 personen is, of met of met een grote groep.

Je volgt zelf de rondleiding/route in je eigen tempo, dat is wel zo prettig. In MergelRijk heb je dus geen gids nodig. Zo kun je gezellig met je groep op pad en onderweg gewoon met elkaar een praatje maken. Ideaal dus voor een gezellig groepsuitje.

Voor een groepsbezoek tot 20 personen kun je reguliere tickets bestellen. Ben je met méér dan 20 personen, dan kun je je per e-mail aanmelden en geniet je van een groepstarief.

Maak je eigen souvenir van mergel

Een bezoek aan MergelRijk is uitermate geschikt voor een familiedag of bedrijfsuitje.

Tijdens het bezoek kom je ook in het Grottenatelier. Hier mag je zelf allemaal creatief aan de slag gaan met een blokje mergel en je eigen kunstwerkje van mergel maken. Hoe leuk is dat!

Zo heb je voor iedereen meteen een leuk souvenir geregeld!

En als er kinderen bij je groep zijn, dan ontvangen zij een leuke speurtocht. Zo beleeft iedereen in een groep de grot van MergelRijk op zijn of haar eigen manier!

groepsactiviteiten limburg