Nu ook een fotospeurtocht door Valkenburg, verzorgd door MergelRijk!

Met enige trots kunnen we melden dat MergelRijk een splinternieuwe, superleuke activiteit aanbiedt voor groepen vanaf 10 personen: een heuse fotospeurtocht door Valkenburg. Tijdens deze speurtocht – die start en eindigt bij MergelRijk – is het de bedoeling dat je aan de hand van tientallen foto’s uw weg langs een aantal interessante plekken in Valkenburg weet te vinden. Uiteraard krijg je tijdens de tocht de kans vragen te beantwoorden over deze plekken en dien je uiteindelijk een puzzel op te lossen.

Wat is óók een doel van de Valkenburgse fotospeurtocht?
Behalve dat deelnemen aan de fotospeurtocht door Valkenburg gewoon hartstikke leuk is, heeft het tot doel jou en jouw groep te laten zien wat een stad als Valkenburg zoals te bieden heeft en dat is vast en zeker meer dan je op dit moment denkt! Een middeleeuws centrum gaat bijvoorbeeld hand in hand met moderne nieuwbouw en ook is er in Valkenburg de nodige natuur te vinden, waar je onderweg van kunt genieten. In feite kom je, door mee te doen aan de fotospeurtocht, overal waar je wat de stad Valkenburg betreft moet zijn geweest. En die natuur dan? Vanaf sommige plekken waar je tijdens de tocht gevraagd wordt om te stoppen, heb je een schitterend uitzicht over heel het stadje, inclusief het fraaie Heuvelland.

Hoe kan ik deelnemen aan de Valkenburgse fotospeurtocht?
Je dient met minimaal 10 personen te zijn, en je kunt ervoor kiezen enkel aan de fotospeurtocht door Valkenburg deel te nemen of aan de fotospeurtocht deel te nemen als onderdeel van een arrangement. Besluit je alleen aan de speurtocht deel te nemen, dan kun je hiervoor de materialen op afspraak bij MergelRijk ophalen. Besluit je de speurtocht te combineren met een arrangement, dan kunnen wij je

1. Ontvangen met koffie of thee met een stuk vlaai en verblijden met een borreltje na afloop van de speurtocht.
2. Ontvangen met een lunch voorafgaand aan de speurtocht of verblijden met een diner na afloop van de speurtocht.

Hoe kunnen groepen deelnemen aan de Valkenburgse fotospeurtocht?
Wil je met een hele groep deelnemen aan de fotospeurtocht door Valkenburg en er bijvoorbeeld een wedstrijd van maken? Bij MergelRijk helpen we je graag bij het bedenken en regelen van de prijzen voor de winnaar of winnaars. Je kunt dan denken aan bonbons in de vorm van mergelblokjes, de heerlijkste Limburgse vlaaien, pakketten vol lekkere streekgerechten of aan totaal iets anders. Je voorkeuren kun je aangeven tijdens het online reserveren van de speurtocht. Heb je nog vragen alvorens je jouw reservering wilt maken? Neem dan contact op met MergelRijk.

Hoe kan ik de Valkenburgse fotospeurtocht reserveren?
De fotospeurtocht door Valkenburg kun je eenvoudig reserveren door een mail te sturen of even te bellen met 043-6013186.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.