De grotten van Valkenburg: Ontdek bij MergelRijk nieuwe en oeroude dingen over de grotten van Valkenburg

Nieuwe of juist oeroude dingen over de grotten van Valkenburg ontdekken? Het kan bij MergelRijk!

MergelRijk is een verrassende attractie waar je van alles over mergel en de mergelgrotten van Valkenburg kunt ontdekken. MergelRijk is bijna dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur (een bezoek duurt gemiddeld een uur)  en is zonder gids te bezoeken. Actuele openingstijden vind je bij Bezoekersinfo. Je kunt er dus voor kiezen om in je eigen tempo te begeven door het sfeervol verlichte gangenstelstel, dan kun je onder andere genieten van de vele bijzondere bezienswaardigheden, de diverse mooie films en achter verschillende leuke weetjes komen.

MergelRijk is voor alle leeftijden

Voor een bezoek aan MergelRijk is niemand te oud of te jong. Ben je al wat op leeftijd en daardoor slechter ter been, dan hoeft dat niet te betekenen dat je MergelRijk van uw lijstje met interessante attracties in Zuid-Limburg hoeft te schrappen. Voor kinderen is er een spannende speurtocht waaraan ze kunnen deelnemen en daarnaast kunnen zij iets van mergel gaan maken in MergelRijks eigen grottenatelier. In datzelfde grottenatelier kunnen volwassenen overigens ook deelnemen aan een mergelworkshop. Meedoen aan een mergelworkshop is bijvoorbeeld ideaal wanneer je met een hele groep bent. Er zijn workshops te reserveren voor zowel beginners als gevorderden en ook is er één voor ieder budget.

Meer weten of direct tickets bestellen?

Heb je nog vragen over MergelRijk of één van de andere grotten van Valkenburg? Schroom dan niet om contact op te nemen. Uw tickets kunt u online bestellen door hier te klikken.

nl