Coronamaatregelen

Om een veilig bezoek aan MergelRijk te kunnen waarborgen, hanteren wij strikte maatregelen:

Wil je MergelRijk bezoeken ten tijde van corona, dan dien je je strikt aan onderstaande regels te houden.

1. Tickets zijn gebonden aan een zelf te kiezen aankomsttijd en moeten online worden besteld in de ticketshop.

(Uitzondering: als je tickets hebt gewonnen of een voordeelbon hebt, dan kun je daarmee gewoon dagelijks aan de kassa terecht tussen 15.00 en 15.30 uur.)

2. Je kunt niet bij MergelRijk naar binnen met verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of als je koorts hebt. Je kunt zelfs niet naar binnen als je een lichte hoest hebt.

3. Kom alleen met je gezin/huishouden. Kom niet met meerdere gezinnen of vrienden samen, ook niet als je wel samen in een vakantiehuisje verblijft.

4. Het is op dit moment niet mogelijk om MergelRijk met een rolstoel, rollator of kinderwagen te bezoeken, vanwege een éénrichtigsroute die enkel via trappen gaat. Bezoek met een kinderbuggy die u kunt tillen op de trap is geen probleem.

5. Als je 70 jaar of ouder bent of een kwetsbare gezondheid hebt, wees dan extra voorzichtig. Hou je aan de richtlijnen en kom dus niet naar MergelRijk.

6. Je bent verplicht andere bezoekers altijd de ruimte geven en minimaal 1,5 afstand te houden.

7. Je dient met je gezin dicht bij elkaar blijven. Kinderen mogen tijdelijk niet “loslopen” in MergelRijk.

8. Instructies van medewerkers dienen direct te worden opgevolgd zonder enige vorm van discussie. De veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat voorop.