Coronamaatregelen

Om een veilig bezoek aan MergelRijk te kunnen waarborgen, hanteren wij strikte maatregelen:

1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

2. Als je 70 jaar of ouder bent of een kwetsbare gezondheid hebt, wees dan extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.

3. We hebben een maximum aantal bezoekers per uur ingesteld. Je kunt dus niet zomaar komen, maar je moet vooraf online een ticket kopen. Dat is overigens ook voordeliger dan je ticket aan de kassa te kopen.

4. Print het ticket niet uit. Je kunt het ticket (of een foto van de QR code op het ticket) laten zien aan de kassa. Dan kunnen wij het contactloos voor je scannen.

5. Houd er rekening mee dat er tijdelijk minder toiletten geopend zijn.

6. Het is op dit moment niet mogelijk om MergelRijk met een rolstoel, rollator of kinderwagen te bezoeken.

7. Het is niet toegestaan om MergelRijk samen met een groep te bezoeken, anders dan je eigen gezin.

8. Bij aankomst is het voor iedereen verplicht de handen te desinfecteren. Hiervoor hebben we een desinfectietafel ingericht.

9. Je bent verplicht andere bezoekers altijd de ruimte geven.

10. Je dient met je gezin dicht bij elkaar blijven. Kinderen mogen tijdelijk niet “loslopen” in MergelRijk.

11. Instructies van medewerkers dienen direct te worden opgevolgd zonder enige vorm van discussie. De veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat voorop.

12. Kun je je niet vinden in deze maatregelen die noodzakelijk zijn voor een veilig verblijf? Blijf dan thuis. Alleen zo kunnen wij een veilig verblijf voor iedereen garanderen!