The Cave Challenge

Strijd om de winst!

LET OP: In verband met corona kunnen wij tot nader order helaas geen Cave Challenge organiseren.

Weet jouw team als eerste het grotten mysterie te ontrafelen? Boek deze nieuwe teambuilding activiteit! Het spel wordt gespeeld in teams van 3 tot 5 personen. Los samen puzzels op, ontcijfer eeuwenoude inscripties, vind de verborgen aanwijzingen in het ondergrondse gangenstelsel en zet als team de dukaten op de juiste manier in. Vindt je team als eerste alle aanwijzingen in de grot of kies je ervoor om de spelleider om te kopen? The Cave Challenge is de ultieme teambuilding activiteit. Uitermate geschikt als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden of familie.

Alles is mogelijk!

The Cave Challenge activiteit is te reserveren voor groepen vanaf minimaal 10 en maximaal 50 personen. De kosten bedragen € 27,50 per persoon. Wilt je dit reserveren in combinatie met andere activiteiten? Neem dan zeker contact met ons op voor een programma op maat!

Alles is mogelijk!

The Cave Challenge activiteit is te reserveren voor groepen vanaf minimaal 10 en maximaal 50 personen. De kosten bedragen € 27,50 per persoon. Wilt u dit reserveren in combinatie met andere activiteiten? Neem dan zeker contact met ons op voor een programma geheel op maat!