Brasserie Mergelrijk Valkenburg

De Brasserie

Voor of na je bezoek kun je terecht in de unieke brasserie (Daelhemergroeve) voor een vers kopje koffie met heerlijke Limburgse vlaai of bijvoorbeeld een lekker glas Daelhemergroevebier. Als de keuken open is (in het seizoen en de weekenden), kun je er ook terecht voor een lekkere lunch. De brasserie ligt direct bij de entree van MergelRijk, geheel ondergronds in de grot, maar heeft ook een zomers terras. Groepen kunnen er 7 dagen per week reserveren voor lunch en diner.

Tijdens een kinderfeestje bij MergelRijk genieten de kids van een feestelijke maaltijd in de brasserie.

Feestzaal | evenementenlocatie

De unieke ondergrondse feestzaal is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, themafeest of evenement van 25 tot 400 personen. Je wordt er all-in verzorgd, helemaal volgens je eigen wensen!

Trouwzaal | huwelijk

MergelRijk beschikt ook over de enige officiële trouwzaal in de grotten van Valkenburg. Uit alle streken komen bruidsparen hun mooiste dag vieren in deze zeer romantische omgeving. Jij wil toch ook je gasten verrassen met een unieke en bijzondere locatie?

Bedrijfsuitjes | activiteiten

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor activiteiten en arrangementen voor groepen vanaf 10 personen: sportief, (re)creatief, cultureel, teambuilding, ontspannen of feestelijk: voor ieder wat wils!

Kijk zeker eens op onze partnerpagina www.tip-zuidlimburg.nl voor een overzicht van de leukste groepsuitjes in Zuid-Limburg.

Voor informatie of reserveringen in de Brasserie, feestzaal of trouwzaal: bel +31 (0) 43 – 6014738, mail naar [email protected] of kijk op www.daelhemergroeve.nl.

Daelhemergroeve: Brasserie, feest- en trouwlocatie in de grotten