Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje MergelRijk? Wil je een keer met je collega’s op pad om de onderlinge band te verbeteren of om die te versterken? Dan is het zeker geen slecht idee om je bedrijfsuitje in Valkenburg, Zuid-Limburg te laten plaatsvinden. Voor groepen van 10 personen of meer zijn er mogelijkheden te over.

Bedrijfsuitje MergelRijk

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om met je bedrijfsuitje in Zuid-Limburg een bezoek te brengen aan de bijzondere, ondergrondse attractie MergelRijk, waar je alles te weten kunt komen over mergel, mergelgrotten en de geschiedenis van de grotten van Valkenburg. Eenmaal in MergelRijk kun je, samen met je personeel, op indrukwekkende wijze beleven hoe de Bokkenrijders samenkwamen, ontdekken hoe vleermuizen leven, met eigen ogen komen bekijken hoe grotchampignons worden gekweekt en geplukt, zien hoe fossielen werden opgegraven en hoe blokbrekers blokken mergel ontgonnen.

MergelRijk neemt jou en je medewerkers ook mee terug naar de tijd van Mosasaurussen in de Krijtzee, naar een schuilkapel, naar een grotwoning en naar de geheime bergplaats voor nationale kunstschatten in tijden van oorlog. Samen kun je erachter komen hoe Mosasaurussen op jacht gingen en hoe de laatste grotbewoonster haar leven leefde.

In MergelRijks eigen grottenatelier kun je met je collega’s onder meer de mergelworkshop TEAM volgen, een ideale activiteit om aan deel te nemen tijdens uw bedrijfsuitje in Zuid-Limburg. Voorafgaand aan deze workshop, die 150 minuten duurt, bepalen we samen met je mensen hoe het programma er precies uit gaat zien. Samenwerking is tijdens deze workshop uiteraard het belangrijkste thema. Elke deelnemer gaat zelfstandig aan de slag, maar er zal gezamenlijk aan één project gewerkt (moeten) worden. Wat voor project dat kan zijn? Een schaakspel van mergel, dat uiteraard bestaat uit heel veel verschillende onderdelen, of een totempaal van mergel, die tegen het eind van de workshop gezamenlijk opgebouwd dient te worden.

nl